Shoppinglängtan

Då, hösten 2008, när gravtestet visade positivt och jag väntade vårt första gemensamma barn, var jag så förnuftig. Allt skulle tas till vara på. Alla kläder storebror haft, kläder jag och mina syskon haft. Spjälsäng, skötbord och babysitter fick vi av en av mina systrar. Tänkte oerhört ekonomiskt. Det enda vi köpt nytt var vagnen. Vilket inte var så ”bara”. Den var riktigt dyr.

Jag minns själv hur jag suckade åt vänner som bara spenderade och spenderade. Så himla onödigt när en kan få eller köpa begagnat. Jag kan inte ha tänkt på att alla inte har den ynnesten att ha många syskon med många barn. I vår släkt finns alltid babysaker och kläder att ärva.

Nu skrattar jag lite åt mig själv. För sitter jag inte här och vill köpa allt nytt. Jo, jag har blivit en sån person jag verkligen ogillade förr. Jag försöker intala mig själv att det är för att detta garanterat är sista barnet för oss. Tre barn är perfekt för vår familj. Och, vi har kvar vagnen vi köpte till Julian vilket innebär att vi sparar in åtskilliga tusenlappar där. Tusenlappar jag med gott samvete nu kan lägga på kläder, ny säng och skötbord.

Så fort jag kommit lite längre i graviditeten kommer ni mest troligt hitta mig på Polarn & Pyret. För hur underbara är inte deras kläder. Dessutom undrar jag om Desigual gör barnkläder? Nån som vet?? Det vore ju fantastiskt.

Har även bestämt mig för att beställa en body från Tegan & Sara:

 

Nu vill jag att veckorna ska fortare så att jag kan börja spendera mina slantar.

4 reaktioner till “Shoppinglängtan

Lägg till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: