Orkeslös och illamående

Det är banne mig obegripligt att lille mini på ca 5 cm ska få mig att må så här dåligt. Vill spy hela tiden och är ständigt yr. Och hur mycket jag än var medveten om att det var detta som väntade, kan en inte förbereda sig helt. Ångrar inte för en sekund att jag/vi satt mig i denna situation. Är otroligt lycklig och vill inte ändra på något.

Men ventilera och klaga måste jag göra. Annars står jag inte ut. Att bara sitta hemma och inte orka någonting driver mig till vansinne. Enkla saker som att hänga tvätt eller diska suger all kraft ur mig. Jag hoppas innerligt att det vänder snart så jag får tillbaka mer styrka. Jag vill orka göra saker. Jag vill inte vara sjukskriven, men just nu finns inget annat alternativ.

Dessutom var jag naiv nog och beställde hemvaror från Ica idag. Tänkte att det orkar jag ju plocka upp. Det har nu tagit mig ca 2,5 h och jag är inte klar än. Det är betydligt jobbigare än jag trodde att plocka upp varor för 3000. Nästa gång ska jag se till att få leveransen när C är hemma. Bättre så.

Är så innerligt tacksam över att jag har Christofer. Utan honom skulle denna tid vara olidlig.

 

5 reaktioner till “Orkeslös och illamående

Lägg till

  1. Har legat i soffan och undrat nu i flera dagar om det inte är nå tok för jag är så sjukt trött. Och att som du skriver dom små vardagliga sakerna känns sååååå stora. Kommer inte ihåg att jag vart så här trött med mina andra barn. Det du beskriver stämde så bra. Hoppas inte hela graviditeten ska va så här!
    🙂 /Lina

    1. Jag hoppas innerligt att denna trötthet och illamående går över. Men vid mina två andra graviditeter har jag varit riktigt dålig hela tiden. Håller tummarna för att det inte blir så denna gång. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: