Städa eller vila…

Det är märkligt, dumt och ja idiotiskt att jag ser på mina lediga dagar som tid då jag ska städa och fixa hemma och Christofers som tid då han ska vila och umgås med familjen.

Jag vet att C inte kräver att jag ska städa och tvätta när jag är ledig. Speciellt inte en dag som denna, då jag jobbat hela helgen och är riktigt trött i kroppen. Men ändå. Jag kan inte låta bli, får så sjukt dåligt samvete om jag inte gör något. Blir stressad av att ha hemmet i oordning.

Jag vet ju vad som är viktigast.

Och det är INTE att ha ett rent och stökfritt hem.

Måste nu bara lära mig att acceptera det och leva efter det.

Lycka till Anna!

2 reaktioner till “Städa eller vila…

Lägg till

  1. Självklart kan många tycka. Men det är faktiskt så att om man i en familj inte är 100% synkade så måste alla i familjen jämka/anpassa sig. I detta fall måste du lära dig leva med viss oordning och andra skapa mer ordning alternativ skapa mindre oordning…….. Vuxna som Barn 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: