Rensa-ur-allt-skit-söndag

Tänkte idag göra slag i saken och faktiskt rensa ur detta hem, som består av allt för mycket slängvänligt och allt för lite plats att förvara all den skiten. Så nu blir hallen full av gammalt jox. T ex 2 hockeytrunkar, en gammal trasig barnstol, en tvbänk och diverse småskräp.

Jag älskar att rensa och kasta saker. Känslan att göra sig av med sådant som tar onödig plats är oslagbar. Fast, jag måste erkänna att ibland är jag lite för snabb på att göra mig av med saker. Har hänt många gånger att jag ångrat mig. Speciellt då jag skänkt bort kläder. Jag kan vara lite väl drastisk i mina beslut.

Men hursomhelst, kommer inte ångra att vi slänger trasig saker som bara tar upp plats.

 

 

Håller tummarna att C, imorgon, kan åka till återvinningen med allt.

Nu röjardags.

2 reaktioner till “Rensa-ur-allt-skit-söndag

Lägg till

  1. Alltid skönt att bli av med en del skräp. Är just nu i slängartaget själv, då vi håller på att renovera tvättstugan och jag kan inte riktigt förstå att det rymdes så mycket slängvänliga prylar där.

    1. Visst är det skönt att slänga saker. Dumt att det ska ta sån tid innan en gör det bara. 🙂 Kul att du hittade till min blogg och kommenterade.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: