Fars dag och Mors dag

Jag minns i år när det var mors dag.  Närmare bestämt den 25:e maj. Dagen efter mitt stora 35-årspartaj ute hos syrran och hennes familj. Jag vaknade, glad i hågen och tänkte, undrar hur C & mina barn ska fira mig idag. Nu när det är morsdag.

Men… tji fick jag. Jag blev inte firad alls. Jag minns så väl att jag påpekade att det var morsdag och att C skrattade bort det med att ”Du blev ju firad igår”. Jaha, so whaaat? Firandet dagen innan var ju för att jag fyllde 35. Det hade inget med mitt moderskap att göra. Inget.

Kalla mig töntig eller vad ni vill, men jag gillar att bli uppvaktad vid mors dag. Även om mors dag ofta råkar inträffa nära min födelsedag. Det har ingen betydelse. Jag vill känna att familjen anstränger sig lite extra för mig sådana här dagar, som jag gör för dem.

 

Jag har alltid tyckt om att fixa extra mysigt och köpa någon liten present från Julian till C vid fars dag, men detta år känns det inte lika kul. Tyvärr.

 

Ibland har jag väldigt svårt att släppa saker. Tyvärr.

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: