Saker jag bara inte fixar…

Emellanåt känner jag mig så jävla dum. Dum för att jag inte fixar att stå i kiosken på brynäsmatcherna. Dum för att nya saker skrämmer mig.  Dum för att jag är så rädd att göra fel. Dum för att paniken sköljer över mig och ångesten sitter som en klump i halsen.

Nu senast var det prat om sekretariatet, C lite otålig och aningens oförstående inför min oro. Jag kan inte. Jag fixar det inte. Tanken på att sitta där och behöva ha koll på vad som händer. Sedan prata, skriva etc. Jag får panik. Jag vill inte. Jag kan inte.

 

Och att jag inte kan, innebär att C får ta det. Han får göra allt och det är så orättvist och dumt av mig. Men jag vet inte hur jag ska fixa det. Känner mig totalt gråtfärdig när jag tänker på dessa saker.

 

Det stora minuset med att ha barn som idrottar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: