Stäng dörren

Ni som känner mig vet att jag lider av en del tvångstankar och tvångsbehov. En del saker måste jag bara göra och jag vill helst ha allt på mitt sätt(givetvis är mitt sätt det bästa).

De senaste åren har jag dock slappnat av lite i mitt sätt att vara. Julians kläder måste inte matcha och tv-dosorna måste inte ligga i räta vinklar. Jag kan t o m låta filarna i soffan vara ovikta och, i nödfall, lämna disken till nästa dag.

Men, en sak som jag INTE klarar av är öppna dörrar. Öppna dörrar stör mig och då i synnerhet om toalettdörren står öppen. Jag ogillar när köksdörren står öppen, men jag avskyr att toalettdörrarna står på vid gavel. För mig är toaletter förknippade med kiss, bajs, baciller & virus. Och det bästa måste ju vara att stänga in skiten.

Så, ni som kommer hit någon gång. Låna gärna toaletten, men stäng dörren efter er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: