Jag är impulsivitetens mästarinna

Ibland får jag för mig något och utan att tänka utför jag det.

Vet inte hur många gånger jag, i ilska, har tagit bort Christofer som vän på Facebook eller slutat följa honom på Twitter. Rena turen att jag haft så mycket vett att jag inte bytt lås hemma när vi bråkat. Tanken har slagit mig, men som tur är, har även jag gränser.

Igår tröttnade jag helt plötsligt på Twitter och utan att tänka mig för inaktiverade jag kontot. Vilket kändes väldigt onödigt när jag vaknade i morse, så jag loggade in igen. Nu har jag inga följare. Alla 30(ja, så populär är jag) är borta. Och inte följer jag någon heller. Det är inte alltid bra att vara så impulsiv.

Jag gillar att twittra även om det bara blir en massa nonsens.

 

Nästa gång ska jag försöka tygla impulsiviteten när den kommer över mig.

6 reaktioner till “Jag är impulsivitetens mästarinna

Lägg till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: