Ordning i kaoset

Detta med att börja studera igen är en stor förändring för mig. Inte bara det faktum att jag snart behöver avsätta mycket av min lediga tid till att läsa och klura på inlämningsuppgifter. Jag måste även vänja mig vid att plugga på distans. Just nu är det mer oordning än ordning i kaoset, men det ger sig troligtvis med tiden. Ser i alla fall framemot mitt pluggande och livet som väntar. 

Kommande dagar bör jag:

  • Få struktur på mitt  pluggande
  • Lära mig mer Python
  • Gärna fastna i något problem så C får äran att hjälpa mig
  • Läsa mer
  • Beställa boken till kursen i engelska 
  • Boka tåg till Stockholm
  • Fixa spotifylista till min fest

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: