Förändringar är ibland av godo

Den första förändringen i mitt liv börjar den 5/5 då jag börjar studera igen. 

Så… de kommande åren kommer jag således hänga med näsan i en bok eller framför datorn. Vi kommer varken bada eller sola i sommar och alla ni som tror att vi ska hälsa på: GLÖM DET!  Vem har tid med semester. Nu ska jag utbilda mig och något socialt liv kommer inte att existera. 🙂

Innan jag kan söka in på utbildningen till systemutvecklare måste jag läsa en hel del gymnasieämnen för att ha en examen, som det så fint heter nu. Börjar snart med distansstudier i form av Eng, Ma och Programmering. Yeey!!!  I höst fortsätter jag med ännu mer Programmering, Webbutveckling och givetvis Religion som tydligen(?!!) är ett måste.

Livet känns riktigt jäkla bra och framtiden ser så mycket ljusare ut. 

 

Den andra stora förändringen i mitt liv är att jag idag får hem min nya mobil. En Sony xperia z1 eller z2. Eller hur det nu var! Vet i alla fall att det INTE är en iphone!

2 reaktioner till “Förändringar är ibland av godo

Lägg till

  1. Kan jag inte tänka mig… 😉
    Fast det låter ju mycket bra och roligt!! 😃
    Det där med att byta bort din iPhone förstår jag dock inte. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: