Temafest

Nästa helg drar jag till Umeå och spenderar helgen hos fina barndomsvännen Maria. Som vanligt är det tjejpartaj som gäller på lördagen. Årets tema är charterresa. De senaste månaderna har jag funderar hit och dit. Ska jag åka som soldyrkare(insmetad brunkräm, iklädd endast bikini), reseledare eller kanske nördig turist.

Hursom, jag har nu bestämt mig och nästan hela outfiten är klar. Sedan ska jag packa ner solkrämen och passet och dra till solen. Typ! Kommer bli sjukt kul! Förhoppningsvis. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: