Stulen keps

Den 4/9 köpte Elian en Philadelphia Flyers keps. En orange.  Lyckan var stor. 

Igår, den 16/9 blev den stulen ur omklädningsrummet på skolan när de hade idrott. Sannolikt är det någon ur nian, som hade idrott samtidigt, som tagit den.

Detta gör mig besviken och arg, men framförallt ledsen. Ledsen för att Elian är ledsen. Kepsen betalade han med egna pengar och han var så stolt över den.  349 kr kostade den.

Jag vet att kepsen går att ersätta. Men den besvikelse Elian kände igår när han insåg att den var borta, den är kvar. I morse vågade han inte ens ta på sig sin nya North Face jacka ifall den skulle bli stulen. 

Lärare och rektor är informerade och eftersom de vet vilken klass det är så kommer de fortsätta ta upp det. Visa att de vet att någon i den klassen tagit den. Kanske pratar någon då. Om de har nåt jävla samvete!!!

Dessutom har Elians lärare ordnat så att barnen, i fortsättningen, kan ta in sina ytterkläder i klassrummet nu. Ingen ska bli av med något igen. Vid idrotten ska de få ta med sig sina saker i väskan och ha inne i gympasalen.

Själv ska jag nu göra en stöldanmälan, inte för att jag har förhoppningar om att det ska ge honom kepsen tillbaka, utan för att det skall synas att sådant här sker på skolor. Att barnen nu för tiden behöver skåp att låsa in sina saker i.

Helst av allt vill jag själv gå till klassen i fråga och visitera varenda unge. Och sedan ringa till deras föräldrar för att förklara vilka oärliga tjuvodågor till barn de har.

Jag är förbannad!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: