Ett år

Ett år har förflutit. Ett år sedan vi hittade de vedervärdiga krypen i vårt liv. 

Hade jag vetat då, för ett år sedan, att jag fortfarande ett år framåt skulle vakna panikslagen på nätterna med känslan av att det kryper på min hud, hade jag inte klarat detta år. Ibland är det bra att man inte vet vad som väntar en. 

Sju månader och otaliga saneringar tog det innan vi vågade andas ut. 

Men, jag är fortfarande orolig. Rummet vi hade löss i används just nu bara som kontor. Vår gamla lussäng står där, redo för soptippen. Även sängbord och byrå ska slängas. Jag varken vill eller vågar ha kvar möblerna som finns därinne. 

Tanken nu är att Julian ska få det rummet som sitt egna. Men hur ska jag någonsin kunna slappna av och låta honom sova där, släpa kuddar och kläder mellan rummen. För mig kommer det alltid att vara ett kryprum. 

En reaktion till “Ett år

Lägg till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: