Dags att leta fram ett täcke…

När vi drabbades av vägglöss, kunde jag inte föreställa mig att det skulle ta sådan lång tid att bli av med dem. Det har snart gått ett halvår sedan vi upptäckte de mycket ovälkomna gästerna.

Hursomhelst, jag trodde givetvis att detta skulle vara över långt innan vintern och kylan satte in, så jag tvättade och tumlade alla täcken, filtar, extrakuddar och slängde ner de i säckar och bar ner dem till förrådet. Nu har jag dryga 20-talet säckar inslängda i ett pytteförråd. Och i nån av de säckarna ligger våra täcken.

Och nu är det kallt. Jag fryser hela tiden och att sova med endast ett påslakan känns inge vidare. Fryser så jag skakar varje natt. Och att gavlegårdarna är så snåla när de gäller värmen hjälper inte heller. Uppskattar en sval lägenhet, men inte när det är så kallt att man ständigt går omkring med stel kropp och huttrar.

Jag har inget annat val än att masa mig ner till förrådet och rota i säckarna. Imorgon. Jag väljer att frysa en dag till.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: