Tidiga morgnar

Blev som vanligt väckt av Julian vid 06-tiden i morse. Han fick dock tjata en lång stund innan jag orkade kliva upp. Bland annat drog han av mig täcket, och då jag sa att jag fryser svarade han ”jag älskar kallt”. Denna gosse har inte ens vett nog att ta sovmorgon på jullovet. Och med tanke på hur lite han sover nu, kommer han aldrig vara vaken i tonåren.

Nå väl. Den tidiga morgonen gjorde mig effektiv. Har redan gjort två purjolöks/ostpajer och rullat tryffel. Och lyssnat på Fairytale of New York x antal gånger.

Nu ska jag fixa vitlökssill och sedan ska pepparkakshuset byggas ihop med grabbarna.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: