Eländiga lustillvaro!

Jag har tappat blogglusten lite. Den måste ha kommit bort någonstans mellan tvättmaskinen och torktumlaren. Det är nämligen där jag spenderar större delen av min fritid. All tid går åt till få bort de eländiga vägglössen. Helst vill jag utrota dem för alltid. De gör ändå ingen nytta. Ställer endast till massor av besvär.

Jag sover knappt om nätterna. Och ändå sover jag inte i det lusdrabbade rummet. Det gör min C. Han är min lusutrotningshjälte. Han går och lägger sig i lussängen varje natt med vetskapen att han är lockbete/mat för krypen. Han låter mig sova inne hos barnen och klagar aldrig. Han påpekar endast att han saknar mig vid sin sida. Att han vill att allt ska vara som vanligt igen. Det vill jag med.

Och jag drömmer om kryp. Natten som var flög jag upp ur sängen, halvt sovande, och slog omkring mig. Drömde att det satt några kryp på min hand. Jag avskyr krypen. De har tagit över mitt liv. Detta borde bli en film. En skräckfilm.

Nu har jag klagat färdigt. Dags att sova. Jobb imorgon.

2 reaktioner till “Eländiga lustillvaro!

Lägg till

  1. Det är tyvärr bara att stå ut kära syster. Efter 5 månader av detta helvete, vaknar jag fortfarande varje natt vid 4-tiden för att kolla efter kryp. Men, vi kommer att överleva även detta, för vi är starka kvinnor!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: