Trött dag!

Idag är en sådan dag då jag helst ville dra täcket över huvudet och slippa stiga upp. Det gick inte. 07:00 ringde klockan. 07:26 lyckades jag kravla mig ur sängen.  Familjen ännu sovande. Smått stressad försökte jag väcka Elian. Skolan börjar kl 8 och vi vaknade i senaste laget. Oansvarig morsa!! Men till mitt försvar kan jag meddela att jag är trött. Förkylningstrött. Hur som, barnet kom iväg i tid. Hel och ren.

Nu har jag spenderat morgonen med en överenergisk Julian, som för tillfället bygger koja i vardagsrummet. Om denna trötta småförkylda mamma finner lite kraft kanske barnet får komma ut och leka. I annat fall blir det innelek. Helt ok ibland.

Nu vankas lunch strax. Makaroner och falukorv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: