Mars är tydligen här…

Har haft så svårt att inse att februari redan är över och idag trodde jag helt plötsligt att det var april. Vet ibland inte vad som försiggår i mitt huvud.

Nåt jag vet är, att jag imorgon ska ta ton igen. Det har blivit dags för näst sista minispelningen, i Sandviken denna gång. Är lite nervös, men mest förväntansfull. Håll tummar och tår för mig. Om ni vill och kan. Helst inte om ni kör!

Idag var Liv, IRIS, jag och grabbarna till fjärran. Så skönt att bada med barnen. Trots alla äckliga baciller och trots att Julian mesta tiden klamrade sig fast vid mig i panik. Elian fick ta med sig en kompis( inte alltid roligt att endast leka med småungar) och det fungerade superbra. Roliga timmar, men ack så trött man blir.

Kusinerna redo för bad!

Nu ska jag repa lite och försöka inse att mars är kvar ett tag till…

3 reaktioner till “Mars är tydligen här…

Lägg till

    1. Ursäkta!!! Jag läste Iris hela tiden, trodde absolut jag skrivit hennes namn. Lite som jag trodde att det var april nu. Förlåt igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: