Fotografering

Idag trotsade vi förkylning, kyla och trötthet och tog oss ut på en halvtimmes promenad till Hemlingby. Placerade Julian i pulkan med fleecefilten om benen och Elian roade sig med en bandyklubba och boll hela vägen. En hel del protester blev det från Elian. Att promenera hör inte till favoritsysselsättningarna. Dessutom blåste det snö i ansikte på honom och det var inte uppskattat.

Jag tror att jag var den enda i sällskapet som njöt av naturen, snön, allt det där som gör världen så fridfull. Tror inte min innesambo kan fånga den där lugna känslan som infinner sig då man är ute. Då världen känns stilla. Då det inte finns någon stress.

Hursom, i Hemlingby hade vi bokat en tid i Idas fotostudio för att knäppa kort på Julian, men det blev även några kort på båda grabbarna tillsammans. Urmysigt. Jag kan verkligen rekommendera Idas fotostudio. Duktig fotograf, mysig miljö då hon arbetar hemma, bra med barn etc.. Hon knäppte även kort när jag väntade Julian och det blev superbra.

Julian var så duktig. Först lite blyg och försiktig men sedan kom linslusen fram. Är övertygad om att det blev många bra bilder. Blir svårt att välja sedan.

Familjen!

Hemma igen lagade vi gräddstuvade köttbullar och potatis till lunch. Jag vid min spis och Julian vid sin.

Blivande mästerkocken kanske!

Nu har jag krupit tillbaka upp i soffan under gosfilten, förkylningen vill inte ge med sig riktigt. Julian sitter och tittar på byggare Bob och Elian är och spelar match.

Allt känns lugnt och skönt. Har t o m orkat dammsuga lägenheten.

Ibland önskar jag att Christofer var lite mer som min svåger.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: