Och det gick fint…

Lyckades slita mig från kaffekoppen och soffan. Ta mig själv i kragen och skruva ihop sängen. Jag är så bra. När jag vill. Efter allt skruvslit och pusslande, matlagning och ätande, åkte svärmor, Julian och jag till Ikea och köpte en madrass. Mjukt och fint till nya storsängen.

Nu är allt frid och fröjd. Julian har blivit stor!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: