Hårklippning och färgx3

I fredags var jag och klippte håret. Kapade svansen helt. Grymt skönt och snyggt blev det. Allt var toppen utom hårfärgen. Mörkt fram och ljust bak. Nå väl, tänkte jag, det ordnar sig med lite färg. Och dum som jag var köpte jag en annan färg. Nån slags röd. Man ska ju våga lite.

Fredag eftermiddag.

Innan färgeländet började.

Lördag morgon vaknade jag glad i hågen. Inte nog med att jag var nyklippt och snygg. Nu skulle det bli än bättre. Det hela slutade med att jag igår hade två färger på håret. Så här:

Men, skam den som ger sig tänkte jag ,och skickade i väg Christofer till Willys i morse. Han kom snällt hem med  chokladbrun färg. Detta måste ju bota eländet tänkte jag och kastade i färgen i håret. Lät det verka sisådär en timme och hur blev det? Jo så här:

Något bättre än lördagens katastrof.

Men långt ifrån bra.

Så, nu sitter jag här med färg i håret igen. Denna gång mörkbrun. Hoppas den botar eländet. Gör den inte det ser jag ingen annan utväg än att  raka av mig allt. SUCK!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: