Fullspäckad helg

Sitter och pustar ut efter en händelserik helg med besök från landet (Sara & Sebastian), en tripp till Olssons i Valbo igår(där det bjöds på mycket god mat) och besök av Christofers mamma & mormor idag. Mormodern på besök för första gången i denna lägenheten. Går så lång tid mellan gångerna, dåligt samvete har jag. Förhoppningsvis Christofer med. Det är ju trots allt hans mormor. Nu kommer det inte dröja lika länge till nästa visit. Och kanske kan vi ta oss ut till Sandviken och hälsa på henne snart.

  Och just ja, Christofers mormor, vad blir hon till Julian. Gammelfarmor? Gammelmormor? Jag tycker båda passar. Krångligt det där. Hursomhelst kallar Julian henne för Maja eller mormor kort och gott. Hoppas inte min kära mor blir upprörd nu.

Mycket stoj på dessa två dagar. Intensivt, men trevligt. Ser dock fram emot ett par lugna dagar nu innan det är dags för min lilla tripp till Stockholm med ungarna. Som jag ser sjukt mycket fram emot. Ska bli så skoj att få träffa syster och vänner med familjer.

Nu ska jag röja i köket. Sedan blir det mys med Elian, så fort Julian somnat.

Tack för mig!

En reaktion till “Fullspäckad helg

Lägg till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: