Så var det vardag igen…

Efter en tuff helg då jag jobbat heldag på lördag(7-20:30), försovit mig på söndagmorgon och varit allmänt snurrig på jobbet, var det skönt att komma hem igår och bara njuta med mina fina grabbar. Elian ville baka chokladbollar, så det gjorde vi.

Receptet hade Elian med sig från skolan.

Väldigt goda chokladbollar.

Julian hjälpte också till på sitt eget lilla visa. Rulla lite, sedan fort in i munnen. Och så fortsatte det. Tror han sammanlagt åt ca 9 stycken igår. Fika kan han, min son. Konstigt nog fick han inte ont i magen heller. Mindre konstigt var att han sedan inte åt middag. Aptiten hittade aldrig tillbaka.Och det var snd för middagen var god. Gjorde köttfärslimpa fylld med mozzarella och skinka. Mumsigt!

Och ätit dåligt har han gjort idag också. Har bara petat i sig lite smörgås och fruktsoppa. Maten ratade han totalt. Det märks att han inte är riktigt kry än. Blir inget dagis imorgon heller. Han får vara hemma och mysa med sin pappa.

Själv ska jag jobba. Tisdag. Onsdag. Torsdag. Och fredag. Sedan har jag SEMESTER!!!!!!

SEMESTER! Sjukt härligt. Ska bara njuta(ja, och förmodligen städa lite). Drar ner till sthlm med ungarna på onsdag den 2:a. Första stoppet blir då hos fina familjen Rosén. Sedan ska vi till syrran min och umgås med dem. Super ska det blir. C och jag ska även på konsert. Lite tid på tu man hand. Ska bli skönt. Längtar!

Nu ska jag strax natta Julian(som totalvägrade äta av kycklingen jag gjort till middag. Bara majsen slank ner).

Bye for now!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: