Tröttare än tröttast…

…och mitt halsonda vill tyvärr inte ge med sig riktigt. Dessutom tyckte jag att Julian kändes lite småvarm när jag bäddade om honom nyss. Hoppas innerligt att det bara var inbillning, för någon mer sjuksväng orkar jag inte med just nu. Nej, låt mitt lillhjärta få vara frisk ett tag nu!!

Idag fick vi besök av Iris, Liv & Kim. Lite spontanbesök så där efter middagen. Även Lave, Frida & Johnny tittade förbi en stund. Väldigt trevligt. Alltid lika kul för de små kusinerna att leka lite tillsammans. Även då Iris, satt på bobbycaren, och jagade min lille Julian. Lättskrämda stackarn blev ju jätterädd. Han har det inte alltid så lätt min plutt. Och tydligen tyckte moster Liv att han får ha nappen för ofta. Den lade hon bestämt upp på hyllan. Tyckte lite synd om min bebis då. (Och ja, jag vet att han INTE är någon bebis, men han ÄR min BEBIS Så det så! )

  

Tokiga kusinerna!

I övrigt har kvällen bestått av soffmys med älsklingen framför Criminals och ett litet glas vin.

Nu blir det lite slösurfande innan det är dags att hoppa i säng. Imorgon är en bra dag. En ledig dag. =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: