Sjukskriven torsdag & fredag!

Ja det är alldeles riktigt. Jag sjukskrev mig i morse. Trots att jag inte har en temp över 37. Halsen värker dock, hostan ligger på lur och ögonen svider som sjutton. Jädra förkylning, jag har inte tid med dig!!! Jag avskyr att vara hemma från jobbet, speciellt när jag känner mig något så när pigg. Så där att jag utan tvekan tar mig dit iaf. Men det är ju just det där att, väl där, ska man JOBBA också. Ingen som uppskattar min närvaro om jag inte är arbetsför. Äh, stanna hemma var nog rätt beslut.

Julian har äntligen fått gå iväg till sitt älskade dagis, efter en vecka hemma med diverse baciller. Som han gladeligen delade med sig utav. Även då jag bestämt sa ifrån.

Elian är i skolan och snart Christofer med.

Det innebär, ensamtid! Egentid. Ligga på soffan och slappa alldeles för mig själv. Åh så underbart.

Nu lunch!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: