Förändringar-Nej tack!

Jag är den sortens människa som avskyr förändringar. Helst ser jag att varje dag är lika. Ja, i alla fall vardagarna. Helgerna kan vara mer fria. Men på vardagarna vill jag ha ordning. Helst matlista och allt förutbestämt. Då har jag kontroll. Jag älskar att ha kontroll. På allt och alla. I alla fall de som bor med mig.

Jag tycker om fasta rutiner. Tänk om vi kunde äta middag 17:00 prick varje dag. Åh så fint det skulle kännas.

Dessvärre(förlåt C) lever jag med en person som är min raka motsats. Planera kan man göra, men inte för mycket enligt honom.

Och nu, nu ska Julian byta förskola, till en som ligger betydlig närmare vårt hem. Det kommer bli mycket bättre för oss alla. Men ändå.  Ojojoj! Jag har en klump i magen och oroar mig nu för hur allt ska gå. 

Glad Julian i väntan på bussen mot dagis!

En blomma & lite gott som tack till fröknarna på solrosen!

Vi kommer sakna er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: