Äntligen!

Efter att ha jobbat 6 dagar av 7 är jag ganska mör och tycker onekligen att jag gjort mig välförtjänt av det röda i mitt glas. Gott som tusan att varva ner, efter en arbetsvecka, med ett gott glas vin.

Jo, och lchf. Det fungerar hur bra som helst. Längesedan jag mådde så bra som jag gör nu. Ingen uppsvälld mage. Inget krångel. Underbart. Har hittat min grej. Ska nu för första gången baka lite lchf-kladdmuffins till imorgon. Hoppas de blir bra.

Imorgon blir det lite familjekalas för Elian. Ser jag framemot. Ska vara ute hos svärfar i Valbo, gott om plats för hela min stora familj(även då alla inte kommer). Efter kalaset ska vi käka kräftor, så nu måste jag hitta ett lchfrecept på Västerbottenpaj. Det hör liksom till!

Nu blir det lite gitarrspel och om en stund provsmaka muffins!

See you!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: