Så var det vardag igen

Så börjar första veckan på jobbet lida mot sitt slut. Vardagen är här igen med alla rutiner vilket känns skönt. Hur underbart det än var att spendera tre veckor utan krav, så är vardagslivet det jag gillar mest. Jag tycker om rutiner och ordning på dagarna. När man är ledig är det lätt att dagarna flyter ihop och till slut vet jag knappt vilken dag det är. Sjukt jobbigt för ett kontrollfreak som jag.

Om en vecka är det skolstart igen för Elian. Och snart efter det börjar hockeyträningen igen. Elian är väldigt glad. Men först ska min stora kille fylla år. Den 17:e blir han hela 9 år. Älskade unge vad du blivit stor. Jag kan knappt förstå det.

Min fina Elian

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: