Så var helgen över

Snart är påsken över för detta år och jag är äntligen ledig. En hel dag. Imorgon. Så härligt det ska bli. Håller tummarna för att det underbara vädret ska hålla i sig. Även då jag hört viskningar om regn lite här och var. FY! Bort med negativa tankar nu.

Har jobbat hela helgen, men ändå hunnit med mycket mycket. I lördags käkade vi underbart god middag hemma hos Anna-Lena. Efter det lämnade vi barnen där och tog en liten drinkrunda. Bara Christofer & jag. Hur mysigt som helst♥ Tid bara för varandra!

Gårdagen började sent. Vaknade kl 11. Sjukt sent. Min första tanke var ; herregud vad sent det är. Nu hinner jag INTE STÄDA innan jobbet. Faan va skadad jag är! Terapi? Men vid närmare eftertanke var den sovmorgonen välbehövlig. Tiden mellan 15 och 21:45 spenderades sedan på jobbet.

Denna dag började 06:45 då jobbet ännu en dag hägrade, Tiden fram till kl 13 tillbringade jag där. Sedan var jag hem, käkade lunch och sedan tog Julian, Elian & jag en promenad/cykeltur genom Andersberg till Hemlingby och sedan hem. Härligt! Avslutade allt med en glass i solskenet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: