Ledig inte VAB

HEJA BRYNÄS

 

Igår var jag på möte angående Projekt Validering. Det är ett projekt som startat för att höja utbildningsnivån inom omvårdnad. Vi som inte är undersköterskor har nu möjlighet att validera i en av kurserna, Vård & Omsorg. Det är 200p av undersköterskeutbildningen, riktigt bra! Jag ska börja valideringen nu och tror att jag kommer klara den galant. Jag hoppas det iaf. Sedan, till hösten, ska jag läsa ett par kurser på distans och så ska jag fortsätta tills jag blir färdig undersköterska. Det höjer min lön lite och dessutom är jag närmare mitt mål, gymnasiebehörighet. Skulle verkligen vilja fortsätta studera sedan, på högskolan. Men det är i framtiden det. Nu ska jag koncentrera mig på denna validering och klara den.

 

Idag är en ledig dag. Inte en VABdag och det känns riktigt bra att vara hemma. Tillåtet 🙂 Julle mår mycket bättre förutom magen som krånglar lite. Hård. Men förhoppningsvis gör oljan i gröten susen. Om en stund ska plutten & jag hoppa in i duschen för sedan bär det av ner på stan en sväng. Efter det kanske Liv & Iris skulle komma hit. Roligt!

Och ikväll ska vi på hockey. Ännu roligare. Tjohoo!

 

HEJA BRYNÄS

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: