Vågar man hoppas på lite mindre baciller

Måndag, måndag, måndag.

Julian är på bättringsvägen. Han hade fortfarande lite temp i morse, men nu endast 37,8 jämfört med en bra bit över 39 de senaste dagarna. Hostan kvarstår och han är snorig, men ändå ser det ljusare ut. Jag hoppas att han blir frisk nu. Dagis blir det dock inte imorgon. Blir VAB nån dag till… Vi får dra lott om vem som ska vara hemma. Jag vill till jobbet NU!

Idag är även Elian hemma. Studiedag och sista dagen på sportlovet. Imorgon är det skola igen som vanligt och det blir skönt. Elian längtar efter alla kompisar. Dagarna hemma med en sjuk lillebror har inte varit alltför roliga.

Mitt i all sjuka kom underbara farmor hit med finaste presenten till lilleman.

Han älskar den!

Finaste brorsorna!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Så här trött var lillkillen i flera dagar 

 

  

 

Nu hoppas jag att Julian är frisk till på torsdag för då kanske syster + systerdöttrar från Stockholm skulle komma och inspektera nye familjemedlemmen, Lave. Och då vill vi vara med. Har ju bara hunnit gosa med lille Lave en enda gång. Alldeles för lite. Suck! Och dessutom ska vi, Elian, Christofer & jag gå på hockey. Brynäs-Färjestad. Och Julian ska vara med farmor, då är det bättre om sjukan är borta.

Nu är det snart dags för Julian att sova en stund. Och dags för mig att plocka lite här hemma. Har inget annat för mig när jag ändå är hemma.

Och slutligen misstänker jag att det var trippen till fjärran som gjorde Julian sjuk. Kan aldrig vara bra med de där badhusbacillerna. Usch!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: