En effektiv dag går mot sitt slut


Har äntligen samlat kraft och organiserat Elians garderob. Väldigt bra! Roligast var att hitta kläder jag glömt han hade. Känns nästan som jag shoppat nytt nu. Och han är glad. Riktigt glad. 🙂

På eftermiddagen fick vi besök av Sebastian, Sara & Thommy. Väldigt trevligt. Vi käkade mat(väldigt mycket & väldigt gott). Kött, sallad och tzatziki blev det. Och kaffe med grädde på det. Vispgrädde med laktos vilket fick min mage att protestera rejält. Att jag aldrig lär mig!!!!

Julians middag bestod av sisådär 10 skivor rökt falukorv. Han har smak för det goda grabben min!

Anna-Lena tittade förbi en stund hon med och visade upp bilen hon köpt. Finfin! Julian hoppade genast upp i hennes famn och började vinka till mig. Han gillar sin farmor han♥

Sebastian är förresten en härlig liten krabat. Och han har blivit så stor. Nu är han inte längre den där lilla bebisen Julian var så skeptisk till. Nu är han en stor(liten)kille som just lärt sig krypa. Julian är väldigt nyfiken på honom nu och pekar och pratar. En stund ville han t o m sitta bredvid Sebastian och hålla honom i handen. Men det ville inte Sebastian. Han ville bita på en pusselbit.

Nu har jag smällt i mig lite för mycket smågodis(som att det inte räckte med all mat) och känner behov av en cigg. Sedan blir det soffan en stund innan det är dags att sova. Det blir tydligen en dag imorgon med. En med dagislämning, storhandling och jobb. Kvällsjobb.

Avslutar med en bild på gladskiten Julian.

Min skatt♥


 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: