Gravid!

NEJ! NEJ! NEJ! Inte jag! Victoria Beckham. Hon är tydligen gravid och väntar sitt fjärde barn. Det fick jag veta idag när vi kändisskvallrade på jobbet under fikarasten. Tydligen har jag noll koll nu för tiden vilket innebär att jag måste börja köpa klick igen! Då hade jag inte känt mig så dum och ovetande på jobbet 😉

Vi ses på fredag. Du & jag klicketiklick 🙂

 

 

3 reaktioner till “Gravid!

Lägg till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: