Idag är det dagen efter igår.

Igår var de fest. Idag är det pest. Nej då, inge fara med mig. Jag är bara lite seg. Annars är det tipptopp 🙂 Ska strax dra på mig alla varma kläder jag har och äger för att sen åka med Elian till testebovallen där det spelas cup för fullt. Roligt! Men kallt kallt KALLT! Tänkte ta med Julian men eftersom jag inte vet hur länge vi blir borta är det bättre att han stannar hemma. Risken finns att han både blir kall och uttråkad där. Istället får han spendera dagen med farmor. Mycket bättre.

Bussen går om 45 min, kanske bäst att sätta fart nu!

 

HEJA BRYNÄS! HEJA BRYNÄS! HEJA BRYNÄS!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: