Och det var slutet på denna vecka

Så går även denna helg mot sitt slut.

Igår var en händelserik dag:

Christofer lämnade Sverige för några dagar. Pga all jäkla snö och ett försenat tåg kunde han ha missat flyget. Plånboken lämnade han först på planet, men bestämde sig efter lite övervägande att springa tillbaka efter den. Resväskan kom inte fram. Tydligen ville den inte följa med på resan, vilket innebär 1000 riksdaler mindre att köpa fina presenter till mig för. Faaan!!!

Elian spelade cup på Läkerol arena. Jag såg en match av tre. De vann två, en stod han i mål. Heja Elian!

Jag jobbade kväll. Barnen sov hos Anna-Lena. Och jag sov helt ensam hemma för första gången på typ miljoner år. Jag tyckte inte om det. Att komma hem efter 22 på kvällen till en familjetom mörk lägenhet får definitivt tummen ner av mig. Jag finner inget roligt med att behöva kolla igenom hela lägenheten efter potentiella bovar innan jag lägger mig.

Idag har jag:

Stigit upp klockan 06:00. Jobbat mellan 7 och 14. Ätit en sjukt god kaka. Skrattat. Pratat med älsklingen på skype♥ Hämtat barnen. Kramat barnen. Skällt på barnen. Lagt barnen. Pussat barnen.

Imorgon ska jag:

Röja i det så kallade arbetsrummet. Sova middag. Äta en bakelse. Mysa med barnen♥

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: