Sätracupen

Imorgon är det cup för 02:ornas hockeylag. Elian, som självfallet spelar i Brynäs IF, möter IK Sätra redan klockan nio på morgonen. Okristligt tidigt en lördagmorgon enligt mig. Samling 08:15 vilket innebär att vi borde gå upp sjuuuukt tidigt. Varför ens gå och lägga sig?? Dessutom är det jobbhelg för mig så först iväg till cupen halva dan och sedan vidare till jobbet hela kvällen. Julian ska lämnas hos Anna-Lena vilket är skönt. Där har han det mycket bättre än med mig, stressAnna.

Tillbaka till cupen. Jag har inte varit på en enda av grabbens matcher ännu. De har alltid krockat med jobb eller annat. Första imorgon och det känns lite nervöst. Jag menar, tänk om de förlorar. Gud förbjude 😉

Håller alla tummar & tår inför morgondagens matcher!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: