Och förhoppningsvis glömde jag inget/ingen

Delade medicin idag på jobbet. Första gången på den avdelningen. Nervigt! Var tvungen att dubbelkolla hela tiden om namnet var rätt, tiden, om jag signerat vid rätt kund och klockslag och sedan om jag verkligen låst medicinvagnen. Herregud! Och eftersom jag är ett riktigt kontrollfreak kan det gå överstyr. Jag kommer förmodligen drömma om apodos, och movicol inatt. Jag hoppas verkligen att vanan att dela tar över snart och att jag bara normalkollar allt jag haft för mig.  Dessutom är det en konst att hinna dela medicin i tid, ha koll på att alla får rätt och dessutom göra allt annat som står på schemat. Idag hade jag fullt upp med att ”bara” hinna ge medicin och frukost. Men tack vare jobbarkompisKarin hann vi något så när i tid med allt. Och ja, alla kom upp och ingen glömdes på toa. Vilket är en av mina mardrömmar. Att glömma någon på toa. Fy faan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: