Dagens frulle!

Igår var en relativt dålig dag i annavärlden. Jag var lättretlig, totalt utan tålamod och ett tag kändes det som att hela världen var emot mig. Och med hela världen menar jag förstås; Christofer, Elian och Julian. Dock satt det bara i mitt huvud. Idag är en annan dag. En bra dag. Och för att börja dagen bra och mysigt fixade jag ägg & baconfrukost till Elian, Julian och mig själv. Julian tuggade bara på baconet en stund för att sedan spotta ut det. Härlig unge! Christofer fick frulle på sängen. Alla nöjda. Alla glada.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: