sammanfattning av 2010

2010 var det år då vi terroriserades av magsjuka dryga tiotalet gånger. Då snälla Anna-Lena fick hämta oss med bil i Stockholm efter tågkaos och Julian spydde hela vägen hem. Då jag bowlade för första gången på sisådär 20 år. Julian blev ett år och lärde sig gå i senaste laget. Semestern gick till Spanien och älskade Christofer tog hem fredagsfinalen i vem vet mest. Anya föddes alldeles för tidigt och Sebastian och Vida kom till världen på samma dag. Jag blev gudmor till Sebastian och fick äran att sjunga på hans dop. Blev galen på kubbspelande fyllon. Vi flyttade och Elian bytte skola. Anna-Karin hälsade på med fina familjen. Christofer och jag firade 2-års kärlek♥ Halva året bestod av jobb och halva av mammaledighet. Jag fyllde 31 och Christofer 28. Vi tillbringade en somrig lördag på gröna lund.  Mitt vanliga arbetsområde i stan köptes upp av Carema och jag blev förflyttad till ett boende. Christofer jobbade natt ett par månader under hösten och jag ogillade varje sekund. Vi åt sjuka mängder chips & dipp och jag vann en ölhävartävling mot GB. Vi rustade hela lägenheten och jag skällde ut målarna för dåligt arbete. Hälsade på fina Maria i Obbola och hade dunderkul på Satcofesten. Julian började på dagis och kapade lite av mammabandet. Linda & Thomas fick äntligen ett glädjebesked. Det snöade kopiösa mängder och jag var innerligt glad över att bo i lägenhet. Systerträff hos Lotta bjöd på mycket skratt och Liv vågade smaka sushi. Lärde känna Saga lite mer på nytt och hennes fina pojkar Alvin och Malte. Julafton firades hemma hos oss och Julian åt vitlökssill. Jag glömde Avas födelsedag och Anna-Karin skaffade Facebook. Elian började träna hockey och jag insåg att en framtidens stjärna bor här.

Året i bilder:
 

 

 

 

 
Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: