Måndag-mitt-i-veckan!

Imorse kändes det motigt att stiga upp. Hade ingen lust alls att lämna den varma sängen, sätta fötterna på det kalla golvet och kliva upp till verkligheten med jobb och allt vad den innebär. Snoozade i några omgångar, men som tur var somnade jag inte om. Snooz är grymt farligt. Nej fy för denna morgon. En riktig måndag-mitt-i-veckan-morgon”. Är glad att jag tog mig till jobbet i tid.

På förmiddagen hade jag en frisk-luft-paus då jag ringde till Christofer. Efter tre försök svarade äntligen en sömndrucken typ. Min första tanke var att han sov och inte hade märkt att Julian vaknat ledsen och hungrig. Ja, för så höga är mina tankar om sambon min. Det visade sig dock att båda sov. Endast Elian var vaken, uppslukad av datorn i köket. Önskar att Julian kunde ta sovmorgon när jag är ledig. Vore skönt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: