Och som vanligt…

…rinner dagarna iväg och jag har FÖR mycket att hinna med innan jul. Är bara ledig på tisdag och då ska allt fixas, julklappar(ute i sista minut som vanligt), godis, mat och en gran ska kläs. Om jag nu hittar den. Tror den befinner sig i en svart sopsäck i förrådet, men efter flytten är inget säkert. Dessutom mosade jag kartongen med julsaker med min tyngd sist jag skulle rota fram något där, så har vi otur finns inte en enda hel julsak att sätta upp…

Helgen har försvunnit. Har jobbat. Julian är sjuk. Feber, hostig och snorig. Stackars liten! Det gör så ont i mitt mammahjärta när jag ser honom så här ynklig.

Elian har både haft hockeyträning och match. Roligt för honom. Jag är en väldigt stolt mor! Igår var han dessutom bjuden på kalas hos en klasskompis, det gjorde hans dag 🙂

Nu ska jag vila handen, sträcka ut benet och slutligen försöka lägga ner lillkillen, som sover i min famn för tillfället.

Baj baj!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: