O-rolig

Jag är inne i en o-rolig period i livet. Inte så att jag är nervös, nej jag är just o-rolig. Inte rolig alls på något vis. Jag försöker skämta till det ibland, men det blir halvhjärtat och dör ut på vägen. Inte så att jag brukar vara så där störtrolig, men i vanliga fall skrattar jag åtminstone åt mig själv ett gäng gånger under dan.

Konstigt! Konstigt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: