Allt blev ju bra till slut

Planen igår var att jag skulle stiga upp denna morgon, packa det sista, lämna barnen på fritids respektive dagis och sedan bege mig till tåget. Julian ville annorlunda. Han tyckte det var en ypperligt bra idé att bli sjuk just nu, natten som var. Lillfisen fick feber så något dagis var det inte frågan om. Pappan kunde inte på något vis stanna hemma och ta hand om sitt sjuka barn p g a en viktig tenta så vi hade inget annat val än be farmor om hjälp igen.

Farmor, som är världens bästa, ställer upp i vått och torrt. Tack vare henne kunde jag ta tåget som skulle ta mig till bussen som skulle ta mig till Umeå, där Maria väntade för vidare färd till obbola.

Så nu är jag här. Ensam. Utan barn och sambo. Och mår finfint. Imorgon väntar fest på hög nivå. Nu ska jag sova!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: