Sakta men säkert!

Jädrar! Jag har fastnat. Inte bokstavligt då. Sitter vid köksbordet och såvitt jag ser finns det inte mycket att fastna i här. Dock har jag kört fast när det gäller inredning av vårt hem. Allt är fortfarande en stor röra och jag vet inte var jag ska börja, än mindre hur jag vill ha det.. Vilket i-landsproblem!

Nå väl, imorgon är en ny dag och då kanske jag får upp lite gardiner iaf 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: