Vem behöver sova om natten??

Något riktigt ondskefullt hade ett järngrepp om min vad inatt. Vet inte vem som skulle vilja mig så illa. Möjligtvis den elake kinesen från min skridskodröm… Jag kanske aldrig kommer våga åka skridskor nu.
Ett par timmar och ihärdiga gymnastikövningar krävdes innan krampen från helvetet släppte.
Och när jag så äntligen kommit till ro och sover som ett litet barn börjar lillmonstret i sängen bredvid att hosta och kräkas. KRÄKAS!!! Borde inte gossebarnet vid det här laget förstå att det är förbjudet att bli sjuk nattetid. På natten sover man. Ingenting annat!!! Trots den sena timmen(eller tidiga om man så vill) och kräka i sängen var det en glad och busig Julle som kom ner på golvet. Han dansade, skrattade och snurrade runt. Mitt i allt det jobbiga var allt så underbart härligt. Jag älskar denna lilla kille så.
Nu har jag en relativt pigg sjukling här hemma. Ätit smörgås och dussintalet majskrokar har han samt druckit en hel del proviva. Proviva är guld! Jag hoppas innerligt att han är på bättringsvägen och att det här var en släng av förkylningsmagsjuka.. Hur som helst lär det visa sig.
Sjukt trött mamma med piggelin mitt i natten
Nu är det soffan som gäller. Julian sover och snart jag med!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: