Perfekta dagar utan stress

Nu är det ingen stress. Denna vecka flyter allt på bra. Men endast denna vecka. Julian är på dagis mellan 8-14 och Elian på skolan och jag, jag är hemma. Jag fixar och plockar, lagar mat och diskar, gnolar och sjunger och har det BRA!!

Tänk om livet var så här. Tänk om jag kunde gå här hemma hela dagarna i min egen lilla annavärld och fixa allt. Ta en siesta mitt på dagen och aldrig missa favoritsåpan. Ha maten klar på bordet när sambon kom hem och stråla av lycka. Vara en riktig hemmafru, eller?? Nej…kanske inte…ändå!

Men, man kan ju få drömma!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: