Dagis!

Nästa vecka ska Julian, min lille jullebulle börja på dagis. Ojojoj! Hur ska det gå?? Han är ju min lilla bebis. Hur kunde tiden gå så fort? Han föddes ju nyss…nästan! Vet inte hur jag ska klara hela dagarna utan honom. Kommer sakna ihjäl mig! Och hur ska de kunna sköta om honom lika bra som jag? Hur ska de kunna förstå honom, förstå vad han vill. Hur ska han kunna få den uppmärksamhet han behöver? Hur? Hur? Hur? Jag önskar jag kunde vara hemma ett år till eller mer. Faan för att man måste jobba. Faan för att man är ekonomisk beroende av den där lönen. Faan för att jag inte är miljonär!!

Plutten var ju nyss så här liten…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: