Sporttankar…

Jag är ingen atlet, ingen överdriven sportmänniska. Tycker om att röra på mig i lagom mängd. En promenad med vagnen brukar räcka. Men jag tittar gärna på olika event. Speciellt då vid OS och VM. Som nu. Fotbolls-VM är roligt, även då jag inte orkar titta på alla matcherna förrän mot slutet. Som ikväll. Spanien-Tyskland i semifinal. Spanien vann. Det gillas skarpt. VIVA ESPAÑA!!!

Även då Chile var favoriten från början. Men det satte Brasilien stopp för. Då var jag arg.

Nu ser jag framemot finalen på söndag.

Spanien-Holland.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: