En speluppenbarelse…

”Du är ingen spelmänniska, mamma” brukar Elian säga till mig då och då. Och det är sant. Jag är ingen spelmänniska. Åtminstone inte när det handlar om X-box, Playstation, Wii etc. Jag har aldrig riktigt förstått fascinationen med att spela. Jag blir mest arg och frustrerad. Dessutom vet jag inte ens hur man sätter igång ett X-box spel här hemma, så skulle jag vilja spela måste jag be 7-åringen om hjälp och det känns jobbigt. Det är ju jag som ska lära honom.

Hur som helst. Igår kväll satt min käre sambo och spelade ett nytt spel, Alan Wake. A Psychological Action Thriller, som det så beskrivande står på fodralet. Och jag måste medge att det verkade riktigt spännande. Insåg där i soffan att jag missuppfattat det här med spel. Jag har dragit alla spel över en kam. Jag skäms. För  mig har spel alltid varit lite av onödigt tidsfördriv. Jag har fel. Jag har inte vetat att en del spel är som filmer. Nja lite har jag väl anat, men jag lärde mig nåt den stunden igår kväll då jag tittade på när Christofer spelade.

Har inte några planer att börja spela själv än. Det känns för nervöst att ta det stora klivet in i en helt ny värld, men jag ska försöka att inte döma andra som spelar. Jag ska försöka ha ett öppnare sinne.

Alan Wake, you made the impossible, possible!

En reaktion till “En speluppenbarelse…

Lägg till

  1. Vad roligt hjärtat 🙂

    Igår efter du gick och lade dig fick jag fly från polisen och FBI, slåss mot poltergeists, stjäla en bil, ta mig till kolgruvan, ta mig igenom en annan gruva, för att sedan upptäcka något avgörande…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: