Snart pensionsdags…

Jag är en gammal kvinna.  Åtminstone känner jag mig gammal… idag! Jag har ont i kroppen, mest i korsryggen och åt svanskotan till och lite ner i låren. Skyller på att jag bär på lillfisen alldeles för mycket. Kan aldrig vara bra att snedbelasta ryggen så mycket. Kan detta vara ett begynnande tecken på att jag borde pensionera mig snart. Har ju bara sisådär 34 år kvar i arbetslivet. Vilket påminner mig, jag fyller 31 om 13 dagar.. Vart faan tog åren vägen?

Kort sagt, jag borde nog börja träna något. Bara det inte vore så tråååkigt!

Men, men förutom värken känner jag mig inte en dag äldre än 25 🙂

Ljuva framtid?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: